La Mancomunitat la Plana celebra el seu 30è aniversari

Dimecres, 5 de juny de 2013 a les 00:00
El proper dissabte 8 de juny, a partir de les 11 hores, es durà a terme l’Acte de Celebració del 30è aniversari de la constitució de la Mancomunitat La Plana.

Fa 30 anys es va constituir la Mancomunitat La Plana amb l’objectiu d’unir recursos per donar serveis a la població dels municipis petits i mitjans que la constitueixen (Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau).

La Mancomunitat i els municipis que la formen consideren que un aniversari tant significatiu és un bon pretext per donar a conèixer la feina que s’està fent, molta i molt ben feta, des de fa 30 anys.

 

A l’acte s’hi ha convidat, a més dels 90 treballadors de la plantilla, tots els representants polítics que han format part dels òrgans gestors de l’ens des de la seva constitució fins a l’actualitat i tots els càrrecs electes dels dotze municipis de l’actual legislatura.

I hi serà present el conseller d'Empresa i Ocupació, Hble. Sr. Felip Puig i Godes, i representants del Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La jornada començarà a les 11h amb les portes obertes a les instal·lacions de què disposa la Mancomunitat La Plana per prestar el seus serveis a la població.

Volem donar a conèixer la gran tasca de gestió que es fa amb les deixalles dels municipis mancomunats amb visites guiades a les instal·lacions per tothom que hi estigui interessat.

Es podrà conèixer la planta de triatge de materials reciclables, que estarà en funcionament, la deixalleria, que estarà oberta, i els mòduls de compostatge.

Veure en directe com se separen per reciclar les deixalles que fem a casa, comprendre el funcionament del compostatge que ens permet transformar en només tres mesos les restes de menjar en un potent adob, etc.

A més es podrà gaudir de Guixot de 8, jocs d’habilitat creats amb ferralla i altres materials recuperats de la deixalleria i visitar l’Exposició Re-cicles que explica el cicle de 6 materials diferents des de que se n’obté la matèria primera fins que ens en desprenem com a residu.

A partir de l’arribada de l'Hble. Sr. Felip Puig i Godes, conseller d'Empresa i Ocupació començarà l’acte institucional i es procedirà a fer una visita a les instal·lacions, la signatura al llibre de visites i finalment els parlaments.

Les instal·lacions de la Mancomunitat La Plana es troben a Malla però molt a prop del centre de Tona, a pocs metres del cementiri municipal.

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38

Imatges

30 anys Mancomunitat la Plana