La Mancomunitat celebra 30 anys amb els treballadors i representants dels municipis

Dilluns, 10 de juny de 2013 a les 00:00
La Mancomunitat La Plana va celebrar dissabte el seu 30è aniversari amb la presència de treballadors, representants polítics dels municipis i el conseller d'Empresa i Ocupació Felip Puig.

Amb l'objectiu d'unir esforços i recursos per donar servei a la població de municipis petits i mitjans com Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau, va néixer fa trenta anys la Mancomunitat La Plana. Dissabte va celebrar l'aniversari en un acte on hi havia la majoria de treballadors de la plantilla, representants polítics que han format part dels òrgans gestors de l'entitat i representants dels dotze municipis. L'acte institucional el va presidir el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Un dels impulsors i primer president de la Mancomunitat La Plana, amb seu a Malla, va ser Joan Redorta, que va passar el relleu de la presidència al també mallenc Jordi Baucells. L'alcalde de Malla, Lluís Muntal, es va mostrar orgullós i va assegurar que l'entitat “és un instrument molt útil pels ajuntaments petits”. Davant les possibles retallades als municipis més petits, Muntal va afirmar que “no volem que ens eliminin, però hem de ser eficaços. La Mancomunitat és una eina fonamental”.

L'actual president de la Mancomunitat La Plana, Lluís Verdaguer, i la seva gerent, Imma Codony, es van mostrar molt satisfets dels resultats de l'entitat, que financen els ajuntament en un 49%.  

Veure galeria d'imatges

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38