Els més petits es diverteixen amb l'art

Dimecres, 14 d'agost de 2013 a les 00:00
Els tallers d’estiu 2013, organitzats per l'empresa PAKDART, S.C.P., van començar el passat dimarts 25 de juny i es van acabar el divendres 2 d’agost. Es van fer a la Sala de la Columna i van comptar amb una mitjana de 18 o 20 nens cada setmana. Van ser sis setmanes en
Els tallers d’estiu 2013, organitzats per l’empresa PAKDART, S.C.P., van començar el passat dimarts 25 de juny i es van acabar el divendres 2 d’agost. Es van fer a la Sala de la Columna i van comptar amb una mitjana de 18 o 20 nens cada setmana. Van ser sis setmanes en què els nens i nenes d’entre 3 i 11 anys van fer diferents activitats relacionades amb l’art.
La primera setmana es va dedicar a relacionar l’art amb diversió i aprenentatge. Entendre la joguina i el joc com un element bàsic per l’aprenentatge: jocs tradicionals, creatius, construcció i trencaclosques. En definitiva, entendre la joguina com una peça artística.
La segona setmana es va orientar a experimentar reciclant. Experimentar amb materials i tècniques per crear objectes artístics a partir dels materials que rebutgem. Amb la imaginació dels nens i l’ajuda de la Teresa i la Paquita, els nens van construir un robot, un mussol i un pingüí.
La següent setmana es va dirigir als jocs d’aigua. Sempre amb el fil conductor de l’art, els nens i nenes van descobrir l’aigua com a mitjà per fer pintures, i com a través d’experimentar, acolorir o construir, van poden fer jocs d’aigua.
El tema de la quarta setmana van ser els animals, petits i grans. Dibuixar-los, pintar-los i fer-los en volum per acabar la setmana fent una petita representació d’una història de “bèsties”, realitzant-se les màscares, les disfresses i l’atrezzo necessari.
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38