Arrenca la Festa Major

Dimecres, 22 de gener de 2014 a les 00:00
A les 11 del matí del dia 22 de gener i festa de Sant Vicenç, es va celebrar l'ofici religiós a l'església de Malla.

Com és habitual, el rector de Malla Mn. Josep Molist va convidar a la festa els rectors de les parròquies veïnes, de manera que la missa va ser concelebrada per sis capellans: el rector de Taradell, el de Sta Eugènia, el de la parròquia de la Divina Pastora de Vic i dos frares del Remei que porten al mateix temps la parròquia de La Guixa. Precisament, el pare Ivan del Remei va presidir l’ofici ajudat per tots els altres mossens.

El cor de la parròquia de Tona va donar suport musical a una cerimònia molt lluïda, molt de Festa Major, tal com comentava la gent que no va arribar a omplir l’església.

Mn. Molist va fer referència a diverses novetats a l’església com ara un canvi d’enllumenat per fer més visibles la Marededéu de gràcia i la pila baptismal, uns passamans a l’entrada per poder pujar i baixar les escales amb més seguretat, i renovació d’un vestit litúrgic cosit per dues dones de Malla.

Cap a la una del migdia es va fer al Bar Els Estudis el vermut de festa major. Tot un seguit de tapes fredes i d’altres de calentes i amb les begudes pertinents, es donava el tret de sortida als actes cívics de la Festa Major de Malla 2014 que s’allargarà fins a mig març, amb actes molt diversos que es clouran amb la caminada 2014.

Una quarantena de persones van quedar-se a dinar al bar Els Estudis. Ja fa una colla d’anys que es fa i s’ha convertit ja en una tradició.  

Podeu descarregar el programa de la Festa Major adjunt a la notícia o consultar els actes a l'agenda de la pàgina web. 

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38